Kontinuirana edukacija

Drage kolege, počela je prijava za kontinuiranu edukaciju za 2 online predavanja, kao i za 2 offline predavanja.   ONLINE PREDAVANJA - MAJ Tema: Procene u dinamičnom pravnom okruženju i najčešće greške  u procenama Predavač: Nebojša Nešovanović Online pristup: 18.05.2019. - 31.05.2019. Datum na sertifikatu: datum kada ste završili online kurs Broj cpd poena:

Drage kolege, članovi DPS-a, Ažurirali smo program kontinuirane edukacije za 2019.godinu i u toku je prijava za novo predavanje.   Podaci su u nastavku: Tema: Procene u dinamičnom pravnom okruženju i najčešće greške  u procenama Predavač: Nebojša Nešovanović Datum: 01.04.2019. Vreme: 15-19h Mesto: Hotel Argo, Kralja Milana 25, Beograd Broj cpd poena: 4 Prijavite se

Drage kolege, počela je prijava za 2 teme za Kontinuiranu edukaciju. Podaci su u nastavku: Tema: Pregled tržišta modernih poslovnih objekata Predavač: Petar Jovanović Datum: 12.03.2019. Vreme: 17-19h Mesto: Hotel Argo, Kralja Milana 25, Beograd Broj cpd poena: 2 Prijavite se najkasnije do: 08.03.2019.godine Tema: Zakon o planiranju i izgradnji Predavač: Miloš Gledović Datum: 19.03.2019. Vreme: 17-19h Mesto: Hotel