Kontinuirana edukacija

Na sajtu DPS-a je aktivirana opcija za naručivanje novog ONLINE predavanja "Održivi razvoj, parametri procena, Danijela Nedeljković Stojakov". Potrebno je da budete ulogovani na Vaš profil kako bi naručili predavanje. ČLANOVI DPS-a imaju 20% popusta pri naručivanju ovog predavanja. U nastavku se nalaze podaci za predavanje, kao

Na sajtu DPS-a je aktivirana opcija za naručivanje novog ONLINE predavanja "Poreski tretman nepokretnosti, Aleksandar Popović". Potrebno je da budete ulogovani na Vaš profil kako bi naručili predavanje. ČLANOVI DPS-a imaju 20% popusta pri naručivanju ovog predavanja. U nastavku se nalaze podaci za predavanje, kao i link

Na sajtu DPS-a je aktivirana opcija za naručivanje ONLINE predavanja. Potrebno je da budete ulogovani na Vaš profil kao član društva i da naručite predavanje. ONLINE KONTINUIRANA EDUKACIJA je BESPLATNA za ČLANOVE DPS-a. U nastavku se nalaze podaci za predavanja za koja se možete prijaviti, kao i link za prijavu/naručivanje. Tema: